Karrier

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság bankcsoporti társaságához tartozó tőke befektetések bonyolításával foglalkozó MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság leányvállalata a FOCUS VENTURES Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint állami tulajdonú Társaság hangsúlyosan kezeli – a partnerek és munkatársai irányában egyaránt- a bizalom kiépítését, megtartását, valamint a transzparenciát és a kiszámítható vállalati működést. Ezen értékek a munkavállalók szempontjából is vonzóvá tehetik Társaságunkat, mely elsősorban a stratégiailag fontos, nemzetgazdaságilag kiemelt projektek tőkeági finanszírozásában, a portfóliók kezelésében vagy ezen tevékenységek támogatásában vállal szerepet.

Célunk olyan, a szakmájukban kimagasló kvalitású munkatársak megtalálása, akik tudásukkal és elkötelezettségükkel hozzájárulnak a közös munkánk sikeréhez.

A FOCUS VENTURES Zrt. tevékenységét és a tőkebefektetési piacon betöltött szerepét tekintve a – meghirdetett pozíciótól függően – elsősorban felsőfokú végzettséggel és befektetési, pénzügyi területen szerzett tapasztalattal, kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kollégákat keres.  Munkatársainknak nagyfokú önállóságot és folyamatos fejlődést biztosítunk, lehetőséget adunk a teljes szakmai kiteljesedésre. Mindennapjaikat versenyképes juttatási csomaggal támogatjuk.

Nyitott pozíciók