Karrier

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság bankcsoporti társaságához tartozó tőke befektetések bonyolításával foglalkozó MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság leányvállalata a FOCUS VENTURES Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint állami tulajdonú Társaság hangsúlyosan kezeli – a partnerek és munkatársai irányában egyaránt- a bizalom kiépítését, megtartását, valamint a transzparenciát és a kiszámítható vállalati működést. Ezen értékek a munkavállalók szempontjából is vonzóvá tehetik Társaságunkat, mely elsősorban a stratégiailag fontos, nemzetgazdaságilag kiemelt projektek tőkeági finanszírozásában, a portfóliók kezelésében vagy ezen tevékenységek támogatásában vállal szerepet.

Célunk olyan, a szakmájukban kimagasló kvalitású munkatársak megtalálása, akik tudásukkal és elkötelezettségükkel hozzájárulnak a közös munkánk sikeréhez.

A FOCUS VENTURES Zrt. tevékenységét és a tőkebefektetési piacon betöltött szerepét tekintve a – meghirdetett pozíciótól függően – elsősorban felsőfokú végzettséggel és befektetési, pénzügyi területen szerzett tapasztalattal, kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kollégákat keres.  Munkatársainknak nagyfokú önállóságot és folyamatos fejlődést biztosítunk, lehetőséget adunk a teljes szakmai kiteljesedésre. Mindennapjaikat versenyképes juttatási csomaggal támogatjuk.

Nyitott pozíciók

SZENIOR BEFEKTETÉSI MENEDZSER
Budapest
Teljes munkaidő

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság bankcsoporti társaságához tartozó tőke befektetések bonyolításával foglalkozó MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság leányvállalata a FOCUS VENTURES Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szenior Befektetési Menedzser munkatársat keres.