PÉCS VÁROSI TŐKEALAP TÁJÉKOZTATÓ WORKSHOP A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt., az MFB Invest Zrt. és a Focus Ventures Zrt. tisztelettel meghívja Önt közös workshopjára. 

 

A pécsi önkormányzat kiemelt célja a helyi gazdaság fejlesztése és a helyi cégek segítése. Ezért is fontos lépés a város életében, hogy 2021. nyarán létrejött a pécsi cégek fejlődését szolgáló Pécs Városi Tőkealap.

 

Az alap célja, hogy segítse a pécsi és Baranya megyei kkv-k egyre magasabb szintű fejlődési fázisának elérését. Ezt a célkitűzést olyan finanszírozási megoldásokon keresztül kívánja megvalósítani, amellyel a vidék vállalkozásainak versenyképessége javul, növekedési pályára állhatnak és hosszú távon is képesek lesznek fejlődni.

 

Tudjon meg többet a tőkebefektetésről, jöjjön el első tájékoztató workshopunkra és kapjon tájékoztatást elsőkézből a Focus Ventures Zrt., mint alapkezelő és a Pécs Városi Tőkealap Projektiroda munkatársaitól.

 

IDŐPONT: 2021. szeptember 30.

HELYSZÍN: Corso Hotel, Pécs, Koller u. 8.

PROGRAM:

  • 13:00 Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a vendégeket köszönti Ruzsa Csaba, alpolgármester
  • 13:15 MFB Invest, mint tőkebefektető – Dénes Gábor, MFB Invest Zrt. vezérigazgató-helyettes
  • 13:35 Tőkebefektetési kisokos – Kinek és miért kedvező finanszírozási forma a tőkebefektetés? – Benke Ákos, Focus Ventures Zrt. vezérigazgató
  • 13:55 Vállalkozásfejlesztés tőkebevonással – a Pécs Városi Tőkealap bemutatása, új tőkefinanszírozási lehetőség a pécsi és Baranya megyei vállalkozások számára – Csúcs Zoltán, Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt., vezérigazgató
  • 14:10 A tőkeigénytől a döntésen át a megvalósításig – a pályázat benyújtásának operatív teendői – Baracsi László, Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt., Pécs Városi Tőkealap Projektiroda projektmenedzser
  • 14:30 Kérdések-válaszok, fogadás

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló 484/2020. (XI.10.) számú Kormány rendelet 6/C. § (3) bekezdése alapján a rendezvényünkön való részvétel kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges. Védettségi igazolványát – vagy a védettség meglétét az EESZT rendszeren keresztül – a konferencia szervezői ellenőrzik a regisztrációnál. Köszönjük együttműködését!

REGISZTRÁCIÓ: https://pecstokealap.hu/esemenyek/